Vi ste ovde: Početna / Fondacija

Pismo osnivača

Poštovani,

Fondaciju smo osnovali kao uspomenu na našeg supruga i oca, Velimira Palića, osnivača firme "BioDVIG", koji je, na našu žalost, prerano preminuo. Poznavajući njegove želje i stremljenja i poštujući porodično opredeljenje da, uvek treba pomoći onima željnim da rade, da se dokazuju i stvaraju odlučili smo se za ovaj korak.

pcelarska-farma-biodvig-16

Naša misija i cilj jesu podsticaj mladih naraštaja, da se okrenu prirodi, da neguju i unapređuju poljoprivredu, rade na inovacijama svake vrste u oblasti pčelarstva, pre svega, naučno se usavršavaju.

Naša porodica je uvek bila usmerena da pomaže drugima, ma kolika ta pomoć i u kom vidu, bila pružena. Ljudi kojima smo pomogli su znali to da cene. To nas i učvršćuje u nameri da ostanemo na ovom putu, da slušamo glas srca i imamo hrabrosti da kažemo da smo učestvovali u stvaranju boljeg društva za sve nas.

Porodična firma BioDVIG, nas, kao porodicu, je osnažila i omogućila da se osećamo jedinstveno, a Fonadacija koja nosi ime našeg Velimira, će postati njena duša.

Dosta Palić

Posetite inetrnet stranicu fondacije...

logo fondacija

 

Preuzmite Osnivački Akt - .doc (43KB)

Preuzmite pristupnicu u PDF formatu (80KB)

 

Prijavite se za bilten

Budite sigurni da ne propustite zanimljive ponude i popuste! Prijavite se za naš bilten i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama...

O Nama

D.O.O. BioDVIG je plod vizije osnivača porodične firme Palić Velimira, profesora biologije, koji se 2002. godine odlučuje na korak otpočinjanja privatnog biznisa i formiranje zanatsko-trgovinske radnje sa proizvodnim asortimanom baziranim na pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju... Detaljnije

Kontaktirajte Nas

  • Dr Jovana Ristića 212, 34000 Kragujevac
  • +381 34 387 047
  • +381 63 696 493

Vaša korpa

 x 
Prazna korpa