MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDU

Propolis, smolasta materija koja sadrži 50% biljnih smola, 30% voska, 10% etarskih ulja itd. Jedan je od najboljih prirodnih antibiotika, zato se koristi kod mnogih bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. U kombinaciji sa mlečom, polenom i medom, najbolje je sredstvoza jačanje imunog sistema, pravilan razvoj dece i odbranu protiv infekcija.
Prodajna cena: 800,00 RSD
  • Opis

MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDU

Propolis, smolasta materija koja sadrži 50%  biljnih smola, 30% voska, 10% etarskih  ulja itd. Jedan je od najboljih prirodnih  antibiotika, zato se koristi kod mnogih  bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. U kombinaciji sa mlečom, polenom i medom,  najbolje je sredstvo za jačanje imunog  sistema, pravilan razvoj dece i odbranu  protiv infekcija. 

MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDU

Propolis, smolasta materija koja sadrži 50%  biljnih smola, 30% voska, 10% etarskih  ulja itd. Jedan je od najboljih prirodnih  antibiotika, zato se koristi kod mnogih  bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. U kombinaciji sa mlečom, polenom i medom,  najbolje je sredstvo za jačanje imunog  sistema, pravilan razvoj dece i odbranu  protiv infekcija. 

NAČIN UPOTREBE


Koristiti 2-3 puta na dan po 1 kk.

NAČIN ČUVANJA


Pre upotrebe promešati, da se masa izjednači, ako je masa tvrda zagrejati je lagano do 40 stepeni C. Čuvati na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu.

Eliksir života : Med – Mleč – Polen - Propolis


MED, procenat vode u medu je 18 %, invertnih šećera 72-78%, od mineralnih materija bitni su sledeći mikroelementi: gvoždje aluminnijum, kalcijum,  kalijum,  magnezijum,  natrijum, silicijum, fosfor itd. Prisutne su sledeće organske kiseline: jabukova, mlečna, limunska ćilibarna, valerijanska i dr. Belančevine i azotne materije su prisutne u malim količinama ali su bitne za ljudski organizam. Prisutni vitamini:  B1, B2, B6, B3, PP, C, Bc, H, A, K i E. Med je potrebna hrana za pravilan razvoj deteta, pčelinji med je prirodni doping, predstavlja izvor dugog života i profilakse, ima bitna farmakološka svojstva i još mnogo toga.

MLEČ, **čudotvorni lek**  je pravi eliksir života, Veoma je bogat organskim materijama, vitaminima, makro i mikroelementima, enzimima, hormonima,  amino kiselinama ćak 21-na i drugo. Mnogi naučnici, lekari, biolozi i apiterapeuti smatraju da na planeti ne postoji kompleksnija organska materija od matične mleči bitnija za pravilan razvoj i funkcionisanje organizma čoveka. Stoga je trebaju koristiti pre svega deca kojim pogoduje za pravilan razvoj, starijim pomaže da dugo ostanu vitalni, postoperativni tok uz matičnu mleč je daleko efikasniji, pomaže kod problema sistema za varenje, naročito kardiovaskularnog sistema i veoma efikasno budi imuni sistem čoveka.

POLEN, još jedna jako lekovita supstancija. Polen zapravo predstavlja mala, golim okom nevidljiva zrnca koja se nalaze u prašniku pri osnovi tučka cveta.Sadrži celulozu, kiselinske frakcije, lipide, proteine (oko 18 esencijalnih aminokiselina) i pektine, kao i hranljive materije: belančevine, ugljenehidrate, najvažnije  vitamine, enzime, fitohormone itd.  
Polen je efikasan  kod otklanjanja sledećih tegoba :
Oboljenja organa sistema za varenje (zatvor, nadimanje, upale), Oboljenja kardiovaskularnog sistema ( pritisak, aritmija, formiranje krvnh elementa, protok krvi), pomaže kod dijabetesa, anemije veoma jača imuni sistem čoveka.

PROPOLIS, je smolasta materija sjajne tamnožute do mrkozelene boje. Miris i ostala hemijska svojstva zavise od porekla samog propolisa tj. vrste samog drveća odakle su ga pčele unele. Sadrži oko 50% biljnih smola, 30% voska, 10% etarskih ulja, 5% cvetnog praha i dr.  U  97% etil alkoholu rastvara se 50-75%.

- Poboljšanje funkcionisanja sistema za varenje, U borbi protiv mnogih infekcija (bakterijske, gljivične, veirusne) Za jačanje imunog sistema...

U programu proizvodnje BioDVIGA  su zastupljene sledeće kombinacije navedenih pčelinjih proizvoda:

- MLEČ U MEDU
- MLEČ I POLEN U MEDU
- MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDU

Po pravilima i principima apiterapije najidealniji odnos ovih materija u medu je:
88 : 10 : 1 : 1%. (med : polen : mleč : propolis).

Prijavite se za bilten

Budite sigurni da ne propustite zanimljive ponude i popuste! Prijavite se za naš bilten i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama...

O Nama

D.O.O. BioDVIG je plod vizije osnivača porodične firme Palić Velimira, profesora biologije, koji se 2002. godine odlučuje na korak otpočinjanja privatnog biznisa i formiranje zanatsko-trgovinske radnje sa proizvodnim asortimanom baziranim na pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju... Detaljnije

Kontaktirajte Nas

  • Dr Jovana Ristića 212, 34000 Kragujevac
  • +381 34 387 047
  • +381 63 696 493

Vaša korpa

 x 
Prazna korpa