Vi ste ovde: Početna / Vesti
četvrtak, 17 april 2014
Objavljeno u Vesti

Na poziv predsednika Društva pčelara Kladovo, gospodina  Ljubomira Čolevića, predstavnici  firme BioDVIG, su posetili Kladovo.
Na skupu organizovanom za tu priliku, bilo je okupljeno  četrdeset pčelara, koji već treću godinu za redom saradjuju sa firmom BioDVIG. 

sreda, 12 mart 2014
Objavljeno u Vesti

VI Državni sajam pčelarstva

U Beogradu, 8. i 9. Marta, u hali II Beogradskog sajma, održan je VI Državni sajam pčelarstva. Prostor sajamske hale ukrasilo je šarenilo pčelinjih proizvoda, pribor i pčelarska oprema.

D.O.O. BioDVIG je redovan učesnik ove sajamske manifestacije, a i ove je godine kompanija prezentovala pčelarima inovacije u svom radu.

ponedeljak, 03 mart 2014
Objavljeno u Vesti

Početkom Marta 2014. Godine, biće u funkciji novi sajt BioDVIGA d.o.o.
U modernom svetu je brza komunikacija i informisanost jedna od bitnijih stvari u poslovanju, povodom toga novi sajt naše firme nudiće korisne informacije veoma brzo i usvakom trenutku.

četvrtak, 27 februar 2014
Objavljeno u Vesti

BioDVIG d.o.o. će na Šestom Državnom sajmu pčelarstva, koji se održava 8. i 9. Marta 2014. godine promovisati novootvorenu Fondaciju, koja nosi naziv osnivača firme, Velimir Palić. Želeći  da nastave rad ka unapredjenju pčelarstva u Srbiji, čime se osnivač firme BioDVIG, naročito isticao, BioDVIG je osnovao "Fondaciju Profesor Velimir Palić".

ponedeljak, 17 februar 2014
Objavljeno u Vesti

8. i 9. Marta 2014. godine biće održan 6. Državni pčelarski sajam. On je osmišljen  kao smotra pčelarstva. Na njemu pčelari praktičari i proizvođači opreme za pčelarstvo predstavljaju svoja dostignuća. Sva oprema i repromaterijali iz ove oblasti na Sajmu se prodaju po najpovoljnijim cenama i uslovima. Sajam ima izložbeni i prodajni karakter. Takodje, sajam ima i edukativni karakter, sadrži seminare i predavanja eminentnih predavača iz Srbije, ali i iz inostranstva.

petak, 14 februar 2014
Objavljeno u Vesti za okup

Srbija ima dobre pčelara, koji se po kvalitetu meda mogu nositi sa evropskim i svetskim, što pokazuje izvoz u Nemačku i Italiju, a oko 90 odsto propisa je usklađeno sa propisima Evropske unije (EU), izjavio je danas Tanjugu Zoran Marinković iz Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede.

subota, 18 januar 2014
Objavljeno u Vesti

Na predlog Izvršnog odbora Društva pčelara Kragujevac, direktoru firme BioDVIG d.o.o. Igoru Paliću dodeljena je Zahvalnica Saveza pčelarskih organizacija Srbije, kao zahvalnost za rad na unapredjenju pčelarstva u 2013.godini.

sreda, 15 februar 2012
Objavljeno u Vesti

Da je med lekovit poznato je još odavno. U narodnoj medicini ovaj pčelinji proizvod koristi se stotinama godina. Ipak, do sada nije bilo potvrde naučnika da med može lečiti ili barem popraviti zdravstveno stanje pacijenata koji boluju od vrlo teških bolesti kakve su rak ili leukemija. No, grupa stručnjaka iz Srbije na pragu je da to promeni.

Prijavite se za bilten

Budite sigurni da ne propustite zanimljive ponude i popuste! Prijavite se za naš bilten i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama...

O Nama

D.O.O. BioDVIG je plod vizije osnivača porodične firme Palić Velimira, profesora biologije, koji se 2002. godine odlučuje na korak otpočinjanja privatnog biznisa i formiranje zanatsko-trgovinske radnje sa proizvodnim asortimanom baziranim na pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju... Detaljnije

Kontaktirajte Nas

  • Dr Jovana Ristića 212, 34000 Kragujevac
  • +381 34 387 047
  • +381 63 696 493

Vaša korpa

 x 
Prazna korpa