Vi ste ovde: Početna / Vesti / Vesti / Priznanje i ove godine

Priznanje i ove godine

Na predlog Izvršnog odbora Društva pčelara Kragujevac, direktoru firme BioDVIG d.o.o. Igoru Paliću dodeljena je Zahvalnica Saveza pčelarskih organizacija Srbije, kao zahvalnost za rad na unapredjenju pčelarstva u 2013.godini.

BioDVIG je dobitnik najviših priznanja, diploma, pehara i medalja za kvalitet svojih proizvoda, meda, preparata na bazi meda i bilja, mleča, polena i propolisa, kao i čajnih mešavina.

Pored priznanja za proizvode, BioDVIG i Profesor Velimir Pali su dobitnici priznanja za razvoj pčelarstva DIPLOME PROFESOR JOVAN ŽIVANOVIĆ najvećeg priznanja ovog tipa u Srbiji i Plakete Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS).

Pročitano 996 puta

Prijavite se za bilten

Budite sigurni da ne propustite zanimljive ponude i popuste! Prijavite se za naš bilten i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama...

O Nama

D.O.O. BioDVIG je plod vizije osnivača porodične firme Palić Velimira, profesora biologije, koji se 2002. godine odlučuje na korak otpočinjanja privatnog biznisa i formiranje zanatsko-trgovinske radnje sa proizvodnim asortimanom baziranim na pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju... Detaljnije

Kontaktirajte Nas

  • Dr Jovana Ristića 212, 34000 Kragujevac
  • +381 34 387 047
  • +381 63 696 493

Vaša korpa

 x 
Prazna korpa