Vi ste ovde: Početna / Vesti / Vesti / Osnovana fondacija „Profesor Velimir Palić“

Osnovana fondacija „Profesor Velimir Palić“

BioDVIG d.o.o. će na Šestom Državnom sajmu pčelarstva, koji se održava 8. i 9. Marta 2014. godine promovisati novootvorenu Fondaciju, koja nosi naziv osnivača firme, Velimir Palić. Želeći  da nastave rad ka unapredjenju pčelarstva u Srbiji, čime se osnivač firme BioDVIG, naročito isticao, BioDVIG je osnovao "Fondaciju Profesor Velimir Palić".

Fondacija je osnovana sa ciljem da pomogne mladim pčelarima i pčelarskim udruženjima u nastojanju da se u budućnosti profesionalno bave pčelarstvom. Pored ovoga zadatak fondacije je da podspeši razvoj poljoprivrede, pomogne u borbi protiv genetski modifikovane hrane, pomogne razvoj ruralnih sredina i pomogne uzgoj specifičnih vrsta biljaka i životinja.
Na 6. Državnom sajmu pčelarstva, predsednik „Fondacije Velimir Palić“, Dosta Palić će potpisivati prve ugovore sa korisnicima sredstava Fondacije.
Više informacija o samoj Fondaciji i njenom radu posetite sajt fondacija.biodvig.rs

Pročitano 6256 puta

Prijavite se za bilten

Budite sigurni da ne propustite zanimljive ponude i popuste! Prijavite se za naš bilten i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama...

O Nama

D.O.O. BioDVIG je plod vizije osnivača porodične firme Palić Velimira, profesora biologije, koji se 2002. godine odlučuje na korak otpočinjanja privatnog biznisa i formiranje zanatsko-trgovinske radnje sa proizvodnim asortimanom baziranim na pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju... Detaljnije

Kontaktirajte Nas

  • Dr Jovana Ristića 212, 34000 Kragujevac
  • +381 34 387 047
  • +381 63 696 493

Vaša korpa

 x 
Prazna korpa